Dodaj opinie



Opinie

Kocham Jastarnię! A niech mnie ... Chcę i pragnę! Cały Półwysep to piękne miejsce, sssuper
Piepek / 05.08.2014 / IP: 178.19.99.69
Byliśmy,widzieliśmy,zachwyciliśmy się:). Pokoje urządzone ze smakiem. Migdzie nie widziałam i nie doświadczyłam takiej dbałości o każdy szczegół . Gospodarze przemili. Czuliśmy się zaopiekowani, jak nigdy dotąd. Ma rację mój mąż, mówiąc, że nie ma takich słów, które oddadzą w pełni to, jak się czuliśmy mieszkając w Willi Klara. Zgadzam się z nim w całej rozciągłości. Aaa i jeszcze pyszne ryby we Fregacie, a porcje takie, że obiad niebezpiecznie się przeciągał :) Polecamy to miejsce wszystkim, którzy lubią ciche , spokojne i piękne miejsca. Pozdrawiamy całą ekipę . Na pewno wrócimy :) Już za Wami tęsknimy!
Agnieszka, Tomasz i Eliza. / 05.08.2014 / IP: 88.199.91.3
W Jastarni spędziliśmy cudowne 2 tygodnie w Willi Klara, to były nasze najlepsze wakacje nad polskim morzem:) Pokoje pięknie urządzone,byliśmy 1 tydzień w Komnacie a drugi w Przedsionku Nieba,obydwa pokoje piękne, szerokie wygodne łózka. Pani Sylwia z mężem przemili. To dzięki Ni w Willi Klara, panuje wspaniała, rodzinna atmosfera i klienci czują się bardzo dobrze. Wrócimy tam na pewno i wszystkim gorąco polecamy to miejsce!!
Dziękujemy za możliwość "naładowania akumulatorów" na kolejne miesiące pracy. I serdecznie pozdrawiamy wszystkich z pokładu Klary :) Do zobaczenia...
Iwona i Grzegorz z Rybnika / 27.07.2014 / IP: 83.22.78.123
Byliśmy w willi Klara w Jastarni w okresie 07.07.14 - 19.07.14. w pokoju "Pokład Rodzinny". Warunki okazały się fantastyczne. Pokój przepiękny, właściciele przemili. Pobyt oceniamy 10/10 !!! Na pewno tam wrócimy.
Mirosława, Cezary i Julia z Siemianowic / 21.07.2014 / IP: 83.13.46.75
Fantastyczne warunki, oraz bardzo sympatyczna Pani Sylwia.
Rodzina z Tarnowa / 10.07.2014 / IP: 37.190.129.33
Przemiła atmosfera, cudownie urządzone pokoje w każdym szczególe, - GORĄCO POLECAM !!!

Dziękujemy za niezapomniane wrażenia :-)
Rodzinka / 15.06.2014 / IP: 5.173.186.165
najlepsze noclegi w jastarni! bardzo mi się podobało, cała jastarnia to piękne miejsce do wypoczynku
paoul / 13.06.2014 / IP: 213.238.175.10
Gospodarze zorganizowali bardzo dobre warunki do wypoczynku. Muszę potwierdzić tak dobre opinie, gdyż naprawdę znają się na turystyce, a kwatery nie mają sobie równych. Jednak chcę napisać kilka słów o Jastarni. Widać, że Jastarnia w ostatnich latach tak bardzo się zmieniła i nabrała uroku. Nowa przystań jachtowa i piękny port, świetny deptak z molem, drogi rowerowe aż do helu. Przybyło wiele kwater, pensjonatów i willi. Baza noclegowa powiększyła się ogromnie. Jastarnia jest miejscem gdzie nigdy się nie nudziliśmy.
Same noclegi w willi robią wrażenie, dom czysty i zadbany, a pokoje nowe. Ogólna ocena 10/10 i pełna rekomendacja. Jeśli zaś chodzi o niedobrą opinię którą można znaleźć na innym portalu, to uważam, że zakaz zabierania zwierząt do tego pensjonatu jest pozytywną stroną, i raczej jest zaletą a nie wadą. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w sierpniu znów w Jastarni
blisko morza / 22.05.2014 / IP: 213.186.78.34
Super noclegi, pokoje kolorowe, czyste, zadbane a kwatery są blisko morza, wszystko na wysokim poziomie!!! Godne polecenia.... Bardzo sympatyczna Właścicielka Pani Sylwia.... Pozdrawiam szefową Willi Klara
Renatka / 10.04.2014 / IP: 93.157.155.157
Zarezerwuj już dzisiaj
- 668 • 124 • 661 -
Copyrights © 2013 nr1jastarnia.pl Realizacja : Intellect.pl