Dodaj opinie



Opinie

Dziękujemy za tak piękne noclegi. Ładna willa, uroczy wystrój i świetne warunki, cieplutko, czysto i cudownie. Co prawda byłam z mężem, ;-) jednak bardzo polecam wszystkim ten wspaniały pensjonat. Przyznaję rację tym, którzy pisali tak pochlebne słowa. Nie spodziewałam się, że nad morzem są jeszcze tak urocze miejsca, Jastarnia naprawdę jest wspaniała. Bardzo ładnie urządzone pokoje i naprawdę jest blisko do morza. Plaża biała i czysta. Okoliczne knajpki również godne uwagi
Jastarnia / 27.11.2014 / IP: 83.158.252.216
Byłam z narzeczonym w Willa Klara w okresie od 17 sierpnia do 24 sierpnia 2014 w pokoju Różana Komnata, pokój bardzo gustownie urządzony , aż miło było w nim przebywać, a co najważniejsze pokoje bardzo czyste (zwracam na czystość szczególną uwagę). Właściciele przesympatyczni. Jeżeli będę wybierać się nad polskie morze to tylko do Jastarni i tylko do Willa Klara.
Agnieszka / 25.09.2014 / IP: 178.183.246.224
Jastarnia, wiele by można pisać i pisać. Jednak po co? Przychylam się do opini poprzedników. Mamy piękne i czyste morze i nie zmarnujmy tego, a jeśli będą tak wspaniałe noclegi jak w willi u klary to każde wakacje będą udane. Bardzo mocno polecam ten pensjonat, pozdrawiam właścicieli i tęsknię za naszym morzem
nadmorscy turyści / 21.09.2014 / IP: 82.104.11.161
Polecam to miejsce wszystkim którzy wybierają się do Jastarni. Byliśmy tam ze znajomymi w sierpniu i mimo ze mamy bardzo daleko to było warto. Pokoje bardzo czyste i pięknie urządzone, jedzenie pyszne a już nie wspomnę o śniadaniach rewelacja. Pyszne ryby we Fregacie, a porcje duże. Właściciele Pani wspaniali bardzo dziękujemy za wszystko. Mogłabym tak pisać i pisać po prostu jedzcie i zobaczcie.
Iwona i Jacek/04.08.2014 / 09.09.2014 / IP: 46.77.124.63
Polecamy wszystkim fantastyczne miejsce pyszne jedzonko mili gospodarze cudne morze
Rodzinka / 13.08.2014 / IP: 109.95.203.35
Przemiła atmosfera, cudowni gospodarze Pani Sylwia. W Willi Klara byliśmy 27.07-02.08.2014r. W pokoju "Londyn". Polecamy w 100%. Śniadania przepyszne, palce lizać, aż żal od stołu wstawać. Pozdrawiamy i już tęsknimy. Na pewno do was wrócimy :)
Ania, Artur, Daria i Maja. / 10.08.2014 / IP: 82.160.64.254
Kocham Jastarnię! A niech mnie ... Chcę i pragnę! Cały Półwysep to piękne miejsce, sssuper
Piepek / 05.08.2014 / IP: 178.19.99.69
Byliśmy,widzieliśmy,zachwyciliśmy się:). Pokoje urządzone ze smakiem. Migdzie nie widziałam i nie doświadczyłam takiej dbałości o każdy szczegół . Gospodarze przemili. Czuliśmy się zaopiekowani, jak nigdy dotąd. Ma rację mój mąż, mówiąc, że nie ma takich słów, które oddadzą w pełni to, jak się czuliśmy mieszkając w Willi Klara. Zgadzam się z nim w całej rozciągłości. Aaa i jeszcze pyszne ryby we Fregacie, a porcje takie, że obiad niebezpiecznie się przeciągał :) Polecamy to miejsce wszystkim, którzy lubią ciche , spokojne i piękne miejsca. Pozdrawiamy całą ekipę . Na pewno wrócimy :) Już za Wami tęsknimy!
Agnieszka, Tomasz i Eliza. / 05.08.2014 / IP: 88.199.91.3
W Jastarni spędziliśmy cudowne 2 tygodnie w Willi Klara, to były nasze najlepsze wakacje nad polskim morzem:) Pokoje pięknie urządzone,byliśmy 1 tydzień w Komnacie a drugi w Przedsionku Nieba,obydwa pokoje piękne, szerokie wygodne łózka. Pani Sylwia z mężem przemili. To dzięki Ni w Willi Klara, panuje wspaniała, rodzinna atmosfera i klienci czują się bardzo dobrze. Wrócimy tam na pewno i wszystkim gorąco polecamy to miejsce!!
Dziękujemy za możliwość "naładowania akumulatorów" na kolejne miesiące pracy. I serdecznie pozdrawiamy wszystkich z pokładu Klary :) Do zobaczenia...
Iwona i Grzegorz z Rybnika / 27.07.2014 / IP: 83.22.78.123
Byliśmy w willi Klara w Jastarni w okresie 07.07.14 - 19.07.14. w pokoju "Pokład Rodzinny". Warunki okazały się fantastyczne. Pokój przepiękny, właściciele przemili. Pobyt oceniamy 10/10 !!! Na pewno tam wrócimy.
Mirosława, Cezary i Julia z Siemianowic / 21.07.2014 / IP: 83.13.46.75
Fantastyczne warunki, oraz bardzo sympatyczna Pani Sylwia.
Rodzina z Tarnowa / 10.07.2014 / IP: 37.190.129.33
Przemiła atmosfera, cudownie urządzone pokoje w każdym szczególe, - GORĄCO POLECAM !!!

Dziękujemy za niezapomniane wrażenia :-)
Rodzinka / 15.06.2014 / IP: 5.173.186.165
najlepsze noclegi w jastarni! bardzo mi się podobało, cała jastarnia to piękne miejsce do wypoczynku
paoul / 13.06.2014 / IP: 213.238.175.10
Gospodarze zorganizowali bardzo dobre warunki do wypoczynku. Muszę potwierdzić tak dobre opinie, gdyż naprawdę znają się na turystyce, a kwatery nie mają sobie równych. Jednak chcę napisać kilka słów o Jastarni. Widać, że Jastarnia w ostatnich latach tak bardzo się zmieniła i nabrała uroku. Nowa przystań jachtowa i piękny port, świetny deptak z molem, drogi rowerowe aż do helu. Przybyło wiele kwater, pensjonatów i willi. Baza noclegowa powiększyła się ogromnie. Jastarnia jest miejscem gdzie nigdy się nie nudziliśmy.
Same noclegi w willi robią wrażenie, dom czysty i zadbany, a pokoje nowe. Ogólna ocena 10/10 i pełna rekomendacja. Jeśli zaś chodzi o niedobrą opinię którą można znaleźć na innym portalu, to uważam, że zakaz zabierania zwierząt do tego pensjonatu jest pozytywną stroną, i raczej jest zaletą a nie wadą. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w sierpniu znów w Jastarni
blisko morza / 22.05.2014 / IP: 213.186.78.34
Super noclegi, pokoje kolorowe, czyste, zadbane a kwatery są blisko morza, wszystko na wysokim poziomie!!! Godne polecenia.... Bardzo sympatyczna Właścicielka Pani Sylwia.... Pozdrawiam szefową Willi Klara
Renatka / 10.04.2014 / IP: 93.157.155.157
Zarezerwuj już dzisiaj
- 668 • 124 • 661 -
Copyrights © 2013 nr1jastarnia.pl Realizacja : Intellect.pl