Dodaj opinie



Opinie

Byliśmy w willi Klara w Jastarni w okresie 07.07.14 - 19.07.14. w pokoju "Pokład Rodzinny". Warunki okazały się fantastyczne. Pokój przepiękny, właściciele przemili. Pobyt oceniamy 10/10 !!! Na pewno tam wrócimy.
Mirosława, Cezary i Julia z Siemianowic / 21.07.2014 / IP: 83.13.46.75
Fantastyczne warunki, oraz bardzo sympatyczna Pani Sylwia.
Rodzina z Tarnowa / 10.07.2014 / IP: 37.190.129.33
Przemiła atmosfera, cudownie urządzone pokoje w każdym szczególe, - GORĄCO POLECAM !!!

Dziękujemy za niezapomniane wrażenia :-)
Rodzinka / 15.06.2014 / IP: 5.173.186.165
najlepsze noclegi w jastarni! bardzo mi się podobało, cała jastarnia to piękne miejsce do wypoczynku
paoul / 13.06.2014 / IP: 213.238.175.10
Gospodarze zorganizowali bardzo dobre warunki do wypoczynku. Muszę potwierdzić tak dobre opinie, gdyż naprawdę znają się na turystyce, a kwatery nie mają sobie równych. Jednak chcę napisać kilka słów o Jastarni. Widać, że Jastarnia w ostatnich latach tak bardzo się zmieniła i nabrała uroku. Nowa przystań jachtowa i piękny port, świetny deptak z molem, drogi rowerowe aż do helu. Przybyło wiele kwater, pensjonatów i willi. Baza noclegowa powiększyła się ogromnie. Jastarnia jest miejscem gdzie nigdy się nie nudziliśmy.
Same noclegi w willi robią wrażenie, dom czysty i zadbany, a pokoje nowe. Ogólna ocena 10/10 i pełna rekomendacja. Jeśli zaś chodzi o niedobrą opinię którą można znaleźć na innym portalu, to uważam, że zakaz zabierania zwierząt do tego pensjonatu jest pozytywną stroną, i raczej jest zaletą a nie wadą. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w sierpniu znów w Jastarni
blisko morza / 22.05.2014 / IP: 213.186.78.34
Super noclegi, pokoje kolorowe, czyste, zadbane a kwatery są blisko morza, wszystko na wysokim poziomie!!! Godne polecenia.... Bardzo sympatyczna Właścicielka Pani Sylwia.... Pozdrawiam szefową Willi Klara
Renatka / 10.04.2014 / IP: 93.157.155.157
Mi niestety nie udało się wynająć w tej willi noclegu na letnie wakacje (2013) a szkoda. Po prostu mają tam za mało pokoi a trzeba przyznać, że kwatery te wyróżniają się na tle innych pensjonatów. Jastarnia ma swój urok, śliczne miejsce i blisko morza.
Blade / 20.02.2014 / IP: 216.152.249.242
Uwielbiamy Jastarnię i szczerze polecamy ją wszystkim. Długo szukaliśmy miejsca z odpowiednimi warunków na udany wypoczynek...Wszystkie kwatery wydawały nam się mało atrakcyjne. Wreszcie znaleźliśmy coś wyjątkowego. Żona oznajmiła mi: "musimy wynająć pokój w Willi Klara,zobacz jak tam pięknie, nie widziałam tak ślicznych pokoi". Miała rację. Pokoje wyróżniają się z pośród wielu kwater w Jastarni. Pokoje są rewelacyjne,czyste i zadbane. Każdy pokój jest inaczej urządzony, wszystko jest nowe. Mieszkaliśmy w "Różanej Komnacie" polecam naprawdę. W tym roku zarezerwowaliśmy"Kajutę Kapitana" i już nie możemy doczekać się wakacji. Właściciele super Serdecznie polecam, nie będziecie żałowali zostawionych tam pieniędzy. Mati
Elka z Matim / 19.02.2014 / IP: 226.251.134.35
Co roku jeździliśmy na wakacje z rodziną do zakopca, jednak tym razem wybraliśmy wczasy nad morzem w Jastarni. Udany urlop, świetne miejsce i teraz już wiem gdzie co i jak. Apartament fajny i godny polecenia, super duży tv i świetna kuchnia, łazienka z jacuzzi też na wysokim poziomie. Willa jest w doskonałym stanie. Jedyny mankament to za mało dyskotek
1 / 09.10.2013 / IP: 46.161.41.32
Cudnie urządzone i czyściutkie pokoje.PRZEMILI wlasciciele.A wieczorne rozmowy z //Wilkiem Morskim'to balsam dla duszy.Polecam wszystkim.
Ania i Jerzy / 16.09.2013 / IP: 83.22.59.31
Planowaliśmy pierwszy od daaaawna 2 tygodniowy pobyt wakacyjny, właśnie nad morzem. Cel był dla nas znany – Jastarnia. Spędziliśmy jednak niemało czasu na wybraniu miejsca pobytu, ponieważ zależało nam, aby ten czas był jak najprzyjemniejszy pod każdym względem. Kiedy trafiliśmy na Willę Klara już pierwszy kontakt telefoniczny wróżył bardzo dobrze. Podjęliśmy decyzję i zjawiliśmy się na miejscu. Willa i pokoje robią wrażenie. Znajdujecie się w samym centrum, ale jednak właścielom udało się zapewnić intymność i spokój od tętniącej Jastarnii. Studio bardzo pomysłowo urządzone i wyposażone w detale, o których ciężko pomyśleć rezerwując nocleg, a zobaczyć je na własne oczy to dopiero niespodzianka.
Podsumowując studio, wystrój i wyposażenie, komfort spania – jeden ogromny plus, bardzo wygodnie! Nasz pobyt w Jastarnii dzięki temu był bardzo udany i na tym nam bardzo zależało. Wrócimy, bo niczego nam nie brakowało!
Para 30-latków / 05.08.2013 / IP: 188.122.2.134
Zarezerwuj już dzisiaj
- 668 • 124 • 661 -
Copyrights © 2013 nr1jastarnia.pl Realizacja : Intellect.pl